Stilte-avonden

Wil je vaker de stilte opzoeken, maar komt het er steeds niet van? I.s.m. Angelique van Rossum van Innerpeace Yoga worden er regelmatig stilte-avonden gehouden. De avond begint om 19:30 uur (binnen lopen vanaf 19:15 uur) en duurt tot 20:45 uur, zodat je daarna ook nog iets aan je avond hebt.

meditatiezolder 22

Omdat het steeds drukker wordt in en om ons heen, wordt het voor veel mensen steeds belangrijker om de stilte op te zoeken. Aandachtig stil zijn helpt je om je meer bewust te worden van alles wat je meemaakt en bewuster te leven. Vaker de stilte opzoeken of mediteren is gezond, omdat je hartslag rustiger wordt en je spieren zich ontspannen. Daarnaast geeft het je een vredig gevoel.

Er zijn vele manieren om de stilte op te zoeken. Bijvoorbeeld door te kleuren, een puzzel te leggen, een wandeling te maken of mantra’s te zingen. Op deze manier kom je bij de stilte in jezelf terecht. Iedere laatste vrijdag van de maand reiken we verschillende manieren aan, waar je thuis mee aan de slag kunt.

De avonden worden om de beurt bij SLC yoga of Innerpeace Yoga gehouden:

  • vrijdag 28 april – SLC yoga, van der Burchstraat 22 te Spaarndam
  • vrijdag 26 mei – Innerpeace Yoga, Cornelis Visserstraat 23 te Spaarndam

26Jouw bijdrage voor een stilte-avond is € 10,00.

Het is de bedoeling om de avond in stilte te eindigen. Na de laatste meditatie wordt er niet meer gesproken en gaat ieder, wanneer het hem of haar uitkomt, in stilte weg. Misschien vind je dat in het begin wat ongemakkelijk, maar het weldadige effect van de stilte is heel snel weg als we meteen weer gaan praten over de dingen van alledag en dat zou zonde zijn. Door in stilte weg te gaan kun je het vredige gevoel langer vasthouden.

Je kunt je opgeven via de Facebookpagina van SLC yoga of Innerpeace Yoga of stuur een email naar sylvia@slcyoga.nl of angeliquevanrossum@innerpeaceyoga.nl.