Klankconcert

Klankconcert

Laat jezelf heerlijk verwennen met een uur durend klankconcert. Liggend op een matje, in een slaapzak of onder een deken en laat je onderdompelen in een klank”bad” van harmonieuze en heilzame klanken van klankschalen, tingsha’s en shanti’s. Een mini-concert speciaal voor jou.

Terwijl je lekker ligt word je ondergedompeld in de mooie klanken, die je helemaal laten ontspannen. Het is een weldaad voor lichaam en geest als je je laat meevoeren op de trillingen van deze bijzondere klanken.

De yogaruimte heeft plaats voor maximaal 8 ligplaatsen. Een klankconcert duurt ± 1 uur en daarna drinken we een kopje thee (met iets lekkers), zodat je aandacht weer naar buiten wordt gericht voordat je de deur uitgaat.

De bijdrage voor een klankconcert in Spaarndam is € 10,00 per persoon. Bij slechts 2 personen is de prijs € 17,50 per persoon en wil je het mini-concert helemaal privé dan kost het € 35,00. Misschien een leuk idee om met een groepje vrienden of vriendinnen te doen?

Heb je liever een klankconcert bij je thuis? In Haarlem & omstreken kan dat. De bijdrage is dan € 12,50 per persoon met een minimale deelname van 4 personen. Als gastvrouw betaal je niets, omdat je de inwendige mens verzorgd en je huis beschikbaar stelt.

Wil je meer informatie? Bel gerust of stuur een What’s App naar 06-18474222 of stuur een email naar sylvia@slcyoga.nl