Klankhealing

Klankhealing

Laat jezelf heerlijk verwennen met een uur durend klankconcert. Liggend op een matje, onder een zachte deken, laat je je onderdompelen in een klank”bad” van harmonieuze en heilzame klanken van klankschalen, tingsha’s, shanti’s en nog veel meer. Terwijl je lekker ligt word je ondergedompeld in de mooie klanken, die je helemaal laten ontspannen. De zuivere en helende klanken creëeren innerlijke rust, waardoor diepe ontspanning mogelijk is. De trillingen van de klanken dringen door tot in alle cellen van je lichaam en lichaam & geest komen hierdoor in balans. Wanneer het lichaam diepe ontspanning ervaart, gaat het zelfhelend vermogen van het lichaam aan het werk.

De yogaruimte biedt plaats aan maximaal 7 ligplaatsen. Een klankhealing duurt ± 1 uur en daarna drinken we een kopje thee (met iets lekkers), zodat je aandacht weer naar buiten wordt gericht voordat je de deur uitgaat. De bijdrage voor een klankhealing in Spaarndam is € 13,00 per persoon. Een klankhealing vindt iedere 2e woensdag van de maand plaats. Je kunt je opgeven door je voor- en achternaam via een What’s App bericht te sturen naar: 06 – 18 474 222. Ná aanmelding ontvang je een betaalverzoek, zodat je inschrijving definitief wordt.

Een aparte afspraak maken kan ook: voor 2 personen is de prijs € 17,50 per persoon en wil je een klankhealing helemaal privé dan kost het € 35,00. Misschien een leuk idee om met een groepje vrienden of vriendinnen te doen?

Heb je liever een klankhealing bij je thuis? In Haarlem & omstreken kan dat. De bijdrage is dan € 15,00 per persoon met een minimale deelname van 4 personen. Als gastvrouw betaal je niets, omdat je de inwendige mens verzorgd en je huis beschikbaar stelt.

Wil je meer informatie? Bel gerust of stuur een What’s App bericht naar 06-18474222.