Klankschaalmassage

Klankschaalmassage

Klankschalen kun je op of rond het lichaam plaatsen en aanslaan. De trillingen die hierbij vrij komen werken in op lichaam (tot op celniveau), ziel en geest en spreken zodoende de subtielere lichamelijke en fijnstoffelijke energieën aan. De trillingen en klanken brengen het beste in je naar boven en herinneren je aan je diepste wezen.

Ons lichaam bestaat voor een groot deel uit water en water reageert op geluid. Klanken, woorden en zelfs gedachten hebben een eigen trillingsfrequentie en daardoor invloed op water en dus ook op ons lichaam. Gelukkig wordt de krachtige werking van trilling en licht steeds meer ontdekt door zowel de wetenschap als de reguliere gezondheidszorg.

De klankschalen kunnen worden gebruikt om tot een diepe ontspanning te komen. Klank wordt dan het voertuig voor de menselijke geest naar een andere staat van bewustzijn. De klanken herstellen de verbinding met jezelf, met je natuurlijke en bovennatuurlijke omgeving.

Maar klanken kunnen ook specifiek worden gebruikt om in het lichaam een bepaalde blokkade door middel van klankvibratie op te heffen en de oorspronkelijke harmonie te herstellen. Een klankschaalmassage kan op deze manier spanningen in en rond het lichaam losmaken en oplossen en zo een heilzame bijwerking hebben. Het kan ook een preventieve werking hebben, omdat je via de klankschaalmassage niet alleen je aura versterkt, maar de klanken zelfs tot op celniveau kan laten doordringen in je lichaam, zodat de klanken hun harmoniserende werk kunnen doen.

Ik werk met klankschalen van hoge kwaliteit die zijn uitgezocht door Iwan Boersma van Helend Contact (www.helend-contact.nl). Zijn label staat garant voor een voortreffelijke klank.

Het gaat om een energetische massage, dus kun je je kleren aanhouden. Een volledige ontspanningsmassage duurt ca. 50 tot 60 minuten en kost € 35,00. Na de klankschaal-massage drinken we nog iets en praten we even na, zodat je aandacht weer naar buiten wordt gericht voordat je de deur uitgaat. Qua tijd ben je daardoor in totaal ongeveer 1,5 uur kwijt. Na de klankschaalmassage kunnen de klanken tot 72 uur doorwerken.

Het is ook mogelijk om een klankschaalmassage van 30 minuten te doen, om bijv. alleen je rug, nek en schouders te ontspannen. De bijdrage hiervoor is € 17,50.

Als je nog vragen hebt of een klankschaalmassage wilt afspreken, kun je me bellen via 06-18474222 of stuur een e-mail naar Attekum68@gmail.com.