Kracht putten uit…

Op vrijdag 31 juli van 14:00 tot 16:00 uur geef ik een yoga-workshop Kracht in de doopsgezinde kerk aan de Frankestraat in Haarlem. De doopsgezinde kerk heeft ieder jaar een zomerprogramma en dit jaar staat dat in het teken van Kracht. Aan de hand van de thema’s duurzaamheid, creativiteit en verbondenheid, die natuurlijk verband houden met elkaar, laat de doopsgezinde kerk zien waar je allemaal kracht uit kunt putten. Op speelse wijze wordt tijdens het zomerprogramma aandacht gegeven aan het belang van een goede harmonie, een balans in jezelf, tussen jezelf en de ander, de mensen en de natuur, je denken en je emoties.

486a57f2-c868-452c-9002-34f0e2bf19d4.jpg (1418×941)

Hoe leuk is het dat ik daar een yogales mag geven…. in deze bijzondere ruimte! Tijdens deze Deugdenyogales gaan we het hebben over Kracht. Kracht is je innerlijke vermogen om alles wat er op je pad komt aan te kunnen. Door de yogahoudingen, de affirmaties en aansluitend de klankschaalmeditatie word je je bewust van de kracht in jezelf. Het is mijn bedoeling dat je na de les met een krachtig gevoel naar buiten gaat.

Je kunt jezelf opgeven door een App te sturen met je voor- en achternaam naar 06-18474222 of stuur een e-mail naar sylvia@slcyoga.nl. Jouw bijdrage voor deze les is € 5,00. Heb je zelf een yogamatje? Neem deze dan mee. Er zijn yogamatten aanwezig, maar als het druk wordt kunnen we extra matjes gebruiken. Neem ook een vestje of dekentje mee, zodat je het tijdens de eindontspanning niet koud krijgt.

Ik hoop je te ontmoeten op vrijdag 31 juli in de doopgezinde kerk.