Lijfkracht

Lijfkracht-herstel

Lijfkracht-herstel is energetische geneeskunde. Deze opleiding heb ik gevolgd bij Jeffrey den Dolder van Praktijk-Blauw in Enschede (www.praktijk-blauw.nl). Alles bestaat uit energie, dus ook ons lichaam. Door mijn energie aan jouw lichaam te geven d.m.v. lichte aanrakingen, gaat het zelfhelende vermogen van jouw lichaam aan het werk. Het is net als bij een auto als hij niet wil starten; op het moment dat de accu via de startkabel energie krijgt, loopt ie weer als een zonnetje. Als jouw lichaam voelt dat het energie krijgt via mijn handen, dan gaat het weer aan het werk. Ik zorg er natuurlijk voor dat ik uitgerust en opgeladen ben.

In ons lichaam zit levensenergie (Prana, Chi, Qi). Dit stroomt door allerlei energiekanalen (meridianen & nadi’s) door ons hele lichaam en ook naar alle organen (zelfs tot op celniveau). Deze energie kan sterk of zwak zijn, positief of negatief en helend of ziekmakend. Door dingen niet uit te spreken, dingen tegen ons zin in te doen of negatieve gedachtepatronen, kan de energiestroom zwakker worden of zelfs stagneren. Hierdoor kunnen klachten ontstaan.

Als je langskomt voor een behandeling vindt er allereerst een intake plaats. Ik stel geen diagnoses, daarvoor verwijs ik je door naar een arts. Veel klachten ontstaan omdat mensen niet goed naar hun lichaam luisteren. Het lichaam kent alle antwoorden. Ik probeer via vraagstelling erachter te komen waar de oorzaak van jouw problemen vandaan kan komen. Door je dit zelf te laten benoemen krijg je inzicht in de werking tussen je lichaam en geest en ga je open staan voor eventuele oplossingen. Ondertussen raak ik je op diverse plekken aan (je kleren houd je gewoon aan). Door de aanraking voelt jouw lichaam mijn energie en gaat direct aan de slag om zichzelf te herstellen. Dit kan gepaard gaan met allerlei bewegingen. Dit duurt meestal een paar minuten en dan ga ik naar een volgend punt.

Een Lijfkracht-herstel behandeling is zowel fysiek als mentaal. Er wordt dus verder gekeken dan enkel het symptoom. Om deze reden is Lijfkracht-herstel dan ook erg geschikt om te ondersteunen, naast andere vormen van geneeskunde. Ook bij slepende aandoeningen en chronische pijn kan Lijfkracht-herstel uitkomst bieden.

Een Lijfkracht-herstel behandeling kost € 45,00 en duurt 1 tot 1,5 uur.

Bel gerust voor meer informatie of stuur een What’s App bericht naar 06 – 18 474 222. Je kunt ook contact opnemen via email Attekum68@gmail.com