SLC

Mijn naam is Sylvia Louise Christine van Attekum, geboren op 7 december 1968 en ik woon in Spaarndam. SLC zijn mijn voorletters, maar daarnaast hebben deze letters nog een andere betekenis:

De S staat voor Stilte. Stilte is een belangrijk onderdeel in mijn leven. Via de stilte krijg ik meer inzicht in mezelf en kom ik dichter bij mijn diepste wezen. De stilte in jezelf kun je altijd opzoeken en dat is wat ik andere mensen graag wil laten ervaren als ze komen voor een klankschaalavond, klankschaalmassage of yogales.

De L staat voor Liefde en Licht. Ik doe alles wat ik doe met Liefde. Uit liefde voor mezelf, zodat ik kan doen waar ik gelukkig van word, maar ook uit liefde voor de ander, zodat iedereen zijn eigen licht herkent en dit kan laten stralen (mensen dichter bij zichzelf brengen). Maar de L staat ook voor Lijfkracht-herstel.

De C staat voor Concentratie. Door yoga & meditatie ontwikkel je concentratie, zodat gedachten langer wegblijven en de stilte tussen de gedachten groter wordt. Hierdoor vind je de stilte in jezelf en maak je contact met je diepste wezen, je kern, je eigen licht. Maar de C staat ook voor het Cadeau aan jezelf als je de stilte in jezelf opzoekt wanneer je een yogales neemt, een klankschaalavond bijwoont of een klankschaalmassage boekt.

Rond mijn 35e kwam ik tot de ontdekking dat er meer is tussen hemel en aarde en ben ik op zoek gegaan naar de betekenis van mijn leven. Vele cursusssen/opleidingen/trainingen tot gevolg:

  • Psychologisch Astroloog
  • Meditatiecoach
  • Klankschaalmassages
  • Deugdenyogadocent
  • Lijfkracht-hersteller (energetische geneeskunde)

Mijn inspiratie haal ik uit:

  1. yoga
  2. meditatie
  3. klankschalen
  4. boeken
  5. astrologie

Ik ben de afgelopen jaren steeds meer gaan beseffen en voelen dat het geluk binnen in jezelf te vinden is. Ik hoop dit door mijn activiteiten andere mensen te kunnen laten voelen of ervaren. Zodat mensen het geluk niet meer buiten zichzelf zoeken, maar gewoon tevreden zijn.