Deugden

20150626_150701

Deugden zijn universele eigenschappen waar iedereen waarde aan hecht. De reflectiekaarten die bij de deugden horen  zijn ontwikkeld door Linda Kavelin Popov voor The Virtues Project™ – het Deugdenproject – een wereldwijd initiatief verspreid over meer dan negentig landen. Het doel van het Deugdenproject is mensen te inspireren tot het bewust toepassen van deugden in het leven van alledag. Deugden zijn spirituele levensvaardigheden die je helpen het beste in jezelf en anderen naar boven te halen.

Iedere yogales staat in het teken van één van bovenstaande deugden. We lezen gezamenlijk de reflectiekaart die bij de deugd hoort en tijdens de les wordt er verwezen naar de deugd en worden er affirmaties gebruikt die met de deugd te maken hebben. Daardoor wordt de deugd in jezelf herkend en misschien ook in een ander.

Interesse of het iets voor je is? Kom een keer langs, een proefles kost € 5,00. Of zoek je een leuk uitje voor een groepje vriendinnen? Kies een leuke deugd uit en boek een Deugdenyogales! Neem contact op voor de mogelijkheden via sylvia@slcyoga.nl of bel 06-18474222.